Anmeldelse af Fusion Wms Training Tights

Annes test af Fusion WMS traning tights

Jeg hedder Anne og har testet Fusion Wms Training Tights til både løb, styrketræning og i mit job som fysioterapeut.  

Den højere talje og bredere elastik er meget komfortabelt, og jeg har på intet tidspunkt en følelse af, at tightsene ikke sidder ordentligt. C3-materialet er blødt og rart at have på en hel arbejdsdag, og jeg behøver ikke at bekymre mig om, at stoffet er gennemsigtigt.

Jeg var spændt på at teste tightsene på mine løbeture, da jeg var skeptisk om hvorvidt den ændrede talje ville få indflydelse på pasformen i bevægelse. Min skepsis blev dog gjort til skamme. Der er ingen problemer med, at tightsene glider ned mellem benene eller at man skal trække dem op på plads undervejs på løbeturen. Ligesom Fusion C3 long tights sidder de præcis hvor de skal, om det er til løb eller styrketræningen. 

Træningscenter med Fusion tights

Man kan virkelig mærke, at der er tænkt over, at tightsene henvender sig til kvinders behov. Særligt den brede, høje talje gør en kæmpe forskel.  Sorte lommer på siden (gør os med brede hofter glade!) og et mere enkelt look giver et indtryk af, at der er tænkt på de små detajler, som kvinder sætter pris på. 
 

Fusion Wms Training Tights bliver et par tights, som jeg med stor glæde og komfort kan bruge til al min træning, job og en afslappende dag derhjemme.

 
 

Anne på løbetur i FUSION tights