Om Perform

Perform er blandt Jyllands førende selvstændige specialbutikker indenfor løb, cykling og multisport. Vi har i mere end 18 år leveret sportsudstyr til både nybegyndere og erfarne sportsfolk.  

Vore to butikker er beliggende i Aalborg og Holstebro. Vi har kompetent og specialuddannet personale til at betjene og rådgive dig om køb af vores udvalgte produkter.

Vores passion for løb, cykling og triathlon er din sikkerhed for god rådgivning. I butikkerne kan du altid bestille en løbeanalyse eller et bikefit, så udstyret altid indstilles korrekt til dig.

 

Tæt samarbejde med de stærkeste mærker

Igennem mange år har vi haft et tæt og godt samarbejde med Fusion (tøj producenten) om test og udvikling af produkter. Vi fører hele Fusions produktsortimeret i vores butikker og på nettet, fordi tøjets kvalitet og pasform er helt i top.

Som forhandler af Specialized og BMC cykler er vi årligt på kurser og dealer-events, for altid at have den nyeste viden inden for de produkter vi sælger i butikkerne.

I butikkerne finder du et bredt udvalg af cykler, beklædning, sko og meget andet tilbehør til cykling, løb og multisport fra markedets førende leverandører.

Du finder vores butikker i Aalborg og Holstebro - Se åbningstiderne her

VI SES I BUTIKKERNE!

Med venlig hilsen

Danny, Peter og Claus