BMC

BMC har en innovativ tilgang til forskning og udvikling, det kan tydligt ses og mærkes på deres cykler. BMC cyklerne har vundet en lang række priser, bla. BMC Speedfox 01 der blev hædret med Gold Winner of ISPO Award 2018.

BMC har siden 2000 skrevet sig ind i cykelhistorien ved at leverer cykler til det professionelle cykelhold Phonak. Team Phonak cycling var ejet af rig manden Andy Rihs, som i 2000 købte største delen af BMC. Rihs havde fra starten en vision om at BMC skulle blive ”Porsche of race bikes”.

De sidste 5 år har BMC haft deres eget professionelle tema af cykelrytter og triatleter. Gennem årerne har BMC atleterne bla. vundet Tour de France (Cadel Evens), OL guld på landvej (Greg Van Avermaet), verdensmesterskaberne i mountainbike (Julien Absalon) og mange Ironman Championships.

 

Se alle vores BMC cykler her

 

BMC testcenter

Perform er test center for BMC, så du kan få lov til at prøve køre en BMC cykel inden du beslutter dig. I Aalborg kan du teste BMC mountainbikes og i Holstebro kan du teste racer og mountainbikes.

 

Testdage med BMC cykler 

Der er jævnligt mulighed for at testkøre BMC cyklerne hos Perform i Aalborg. BMC kommer cirka en gang i kvartalet forbi med testtraileren, så du kan komme ud og prøve cyklerne på lidt længere testture. På denne testdag fik kunder lov til at teste de nye BMC Timemachine SLR01, Speedfox og Trailfox AMP mountainbikes.

 

Her testes den hurtige XC fully - BMC FORESTROKE 02 på det tekniske MTB spor ved Knøsen nær Ry.