Fusion tights til kvinder - hvilken model skal du vælge?

Fusion er efterhånden ved at have en bred række produkter til kvinder. Særligt Fusions tights er særdeles populære blandt vores kunder. Det forstår vi godt! Pasformen, funktionaliteten og komforten er helt særlig og vælger du modellerne til kvinder, kan du være sikker på, at designet udelukkende tager fokus i kvinders behov og kropsbygning.


Vi vil her gennemgå alle Fusions tights, som er specifikt udviklet til kvinder og som dækker:

  • Wms C3 Training Tights (short, 3/4 & long)
  • Wms Gym Tights (short & long)
  • Pure Yoga Pants

 Wms C3 Training Tights

Disse tights fra Fusion dækker over Wms C3 Short Training Tights, Wms C3 3/4 Training Tights og Wms C3 Training Tights, som hhv. er korte, halvlange og helt lange tights med fokus på brug under løb. De kan dog også bruges til anden træning og aktivitet, såsom fitness, gåture, yoga eller bare en afslappende søndag på sofaen.

Alle Wms C3 Training tights er udviklet med ekstra høj og bred talje, der giver en god, støttende pasform omkring hofter og taljer. Resultatet er en komfortabel talje, der ikke gnaver og bliver siddende, hvor den skal.

Det specielle C3 materiale sørger for hurtig og god svedtransport. Herudover er tightsene forsynet med de kendte Fusion-lommer på begge lår i sort, hvilket gør dem mere diskrete end de hvide lommer på unisex modellerne.

De lange Wms C3 Training Tights fås også i en Wms Hot Long-udgave til udendørs vintertræning med en termoregulerende, blød inderside til at holde på kroppens varme og en super fin strikket yderside til at afvise den kolde vind.

Wms C3 Training Tights og Wms Hot Long Tights fås i en x-long med 4 cm ekstra benlængde.

Wms Gym Tights

Det nyest skud på stammen i Fusions kvindekollektion er Wms Gym tights, som fås i en kort og lang udgave. Dyrker du crossfit, styrketræning eller anden form for funktionel træning, vil du blive afhængig af Wms Gym Tights efter første træning.

Med Wms Gym Tights kan du fokusere 100% på din træning og ikke være nervøs for om tightsene bliver gennemsigtige under sin squats eller glider ned, når du hopper. All-cover funktion dækker over et dobbeltlag-panel på bagsiden, som sørger for, at materialet kan strækkes uden at blive gennemsigtigt.

Taljen er den kendte høje og brede talje, som også ses ved Wms C3 Training Tights, der øger komforten og pasformen.

Tightsene er designet med fokus på større holdbarhed med overlock-sømme, der sikrer større strækbarhed og mindre slid ved kontakt med redskaber. Der er ingen lynlåse, reflekser eller unødige sømme, der kan genere under en intens workout. Du får dog stadig de smarte lommer på låret, så du kan sikrer en nøgle til skabet i omklædningsrummet eller hvad du måtte have brug for.

Tightsene fås i en kort (WMS Short Gym Tights) og lang model og i farverne: Black, Night Blue & Grey.

Pure Yoga Tights

Er du en ægte yogi, vil Fusion Pure yoga tights være de ultimative tights. Tightsene er udviklet til at komme helt ned i gear og med en unik parform til ubegrænset bevægelighed.

Materialet er særligt blødt og komfortabelt mod huden og med meget få syninger, så du ikke generes af irriterende sømme eller gnavemærker under din meditation eller yogapraksis.

Taljen er højere end de resterende kvindetights fra Fusion, så du ikke skal bekymrer dig om kig til maven under en downward dog eller håndstand.

Disse tights vil uden tvivl også blive dine yndlings til hverdagsbrug. Der er ingen reflekser, lommer eller logoer på benene, så de kan styles smart til jobbet eller en dag hjemme, hvor komforten skal være i hovedsædet.

Køb dine Fusion kvindetights hos Perform!

Hos Perform har vi altid hele Fusions sortiment og er de første til at have de nyeste produkter på lager.

Vi er eksperter indenfor løb, cykling og triathlon og sætter en ære i at hjælpe og vejlede dig, så du kan fastholde, opdage eller genfinde glæden ved bevægelse!

Se alle Fusions produkter til kvinder her.