Fusion made in EU - træningstøj af høj kvalitet

Fusion er en følelse og en holdning

Kun folk, som bruger og arbejder med tøjet hver dag, ved, hvad der virker og føles rigtigt. Netop derfor foregår al produktudvikling af Fusions tøj i tæt samarbejde med professionelle atleter, forhandlere og leverandører. Det er Fusions holdning, at kun det bedste er godt nok.

At produktudviklingen foregår i Danmark, er en afgørende faktor. Det betyder nemlig, at ingen produkter sendes på markedet, før de er gennemtestet af topatleter og alle er 100 procent tilfredse. Testene foregår så vidt muligt i rigtige konkurrencer, hvor tøjet for alvor står sin prøve, når atleten presses til det yderste og derfor har brug for optimal beklædning. I disse situationer gør selv de mindste detaljer en forskel.

Fusion er en prioritet

Fusion er 100 procent ”Made in Europe”. Vi har bevidst prioriteret europæiske leverandører, primært italienske og danske, for kun gennem tæt kontakt og kommunikation kan vi kvalitetssikre vores sportsbeklædning. Den tætte kontakt giver os mulighed for sammen med leverandøren at finde præcis de materialer, der giver tøjet den optimale funktionalitet og perfekte pasform. ”Made in Europe” er en prioritet, vi er stolte af og som ikke er truffet af økonomiske hensyn.

Fusion er din sikkerhed

Fusion anvender kun materialer, der bærer Øko-Tex’ sundhedsmærke og Bluesign’s miljøcertificering. Derfor kan Fusion give kunderne sikkerhed for et langtidsholdbart kvalitetsprodukt, der mindsker risikoen for hudirritation, udvikling af allergier eller andre skader på kroppen.

 

Øko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og kontrollerer mængden af sundhedsskadelige stoffer i tekstiler. Øko-Tex er en privat og frivillig mærkningsordning, der er mere omfattende end lovgivningen, og har strengere krav end lignende mærkninger. Læs mere på http://www.okotex.dk/

Bluesign® er en miljøcertificering, der kontrollerer miljø-, helbreds- og sikkerhedshensyn gennem hele fødekæden. Både leverandører, producenter, forhandlere og brands skal leve op til strenge og kompromisløse krav, og derfor er Fusion stolt af at have denne mærkning. Læs mere på http://www.softlines.sgs.com/bluesign.htm